Børn
JUDITH & LARS WESTERGAARD · WWW.JLW.DK
Martin er født 1972 i Esbjerg og bor nu i Odense.

Han er en mild og venlig sjæl, der elsker en god fodboldkamp, og det gør ikke noget hvis det er Brøndby der vinder!

Martin er udlært bager og han kan godt li' hvis dejen er slået godt op, så bliver brødet bedre, siger han. Der er noget om snakken.
Thomas er født 1974 i Glostrup og Maria i 1978 i Odense. De blev gift i det tidlige forår 2009 og bor i Odense.

Thomas er meget kreativ og livlig, han behersker mange instrumenter men foretrækker guitar og klaver når forretningen med vinduespolering og facadevask giver ham tid. Maria er en kærlig og betænksom pige. Hun har nok at se til med Jonatan og Nikolas og det klarer hun fint. Det ser ud til at hun kan klare Thomas samtidig. Hun har rigeligt at gøre.
Jonatan er fra maj 2009. En skøn og glad dreng, som vi  sætter meget stor pris på. Han er meget levende og udtryksfuld. Skal vi som et forsigtigt gæt sige: ingeniørtypen med kreativt islæt... Vi får se. Nikolas er fra oktober 2010. En dejlig velskabt dreng. Umiddelbart ligner han sin storebror en hel del, men vi ved jo af erfaring at alt er åbent. Så vi glæder os over endnu en dejlig dreng i familien.
Jonas er født 1979 i Glostrup.

Jonas bor i Aarhus og har sammen med en partner et solfilmfirma. Han er handelsmand om en hals, altid klar til en god handel. For ham er det en god handel når både sælger og køber føler sig godt tilfreds.

Martin, Thomas og Jonas i forskellige aldre. Fotoet t.v. er taget i 1982 Det er fra venstre Jonas, Martin og Thomas. Det herover er fra 1998 og er fra venstre: Jonas, Thomas og Martin.
 

Judith og Lars Westergaard

Westergaard © Copyright 2013

Hjem   Foto Galleri   Familie & slægt   Lev livet   Skibe & havne   Links