Lidt om os
JUDITH & LARS WESTERGAARD · WWW.JLW.DK
Judith og Lars er bosat i Odense og har fundet den rigtige melodi for et godt samliv.
De er virkelig glade når de kan fortælle andre om de løfter Bibelen giver for fremtiden. Løfter som er baseret på det Rige man beder om i "Fader vor", se  Mattæus 6:9,10 - og kig så lige i Åbenbaringen 21:4 for at se hvad det Rige vil udrette...
(KLIK HER)

Så bliver man da glad, gør du ikke?
Judith er født i København 1952.
Nu er hun hjemmegående, tidligere socialrådgiver og fængselsbetjent.
Judith er husmor med stort H. Hun er meget omhyggelig og tager sig godt af sine omgivelser, se bare på Lars.., hun er bestem heller ikke uden humor.
Hun har et godt øje til sang og musik, X-factor og Talent 2008.
Lars er født i Århus 1949.
Tidligere maskinarbejder og tusindekunstner, uden kunst. Nu IT-underviser på førtidspension..
Lars er glad for skibe og havne, stort og småt. Der er dog en særlig forkærlighed for containerskibe og terminaler, så det er jo ikke så skidt at Århus har den største containerhavn i Danmark og nr. 99 i verden.
Tiden læger alle sår, siger man, og han glæder sig til at der bliver tid nok

Judith  var rigtig skrap til det med hulahop-ring, hun kunne få den ud af armene og ind igen.., jo der har altid været noget af det der med dans og musik. Lars er mere til det med teknik og at skabe ting ud af for eksempel nogle Lego klodser, her er han sammen med Ib, dybt optaget af en ny konstruktion. Det er Lars t.h. i billedet. Det er før man overhovedet sejlede med containere (det gjorde man først i 1956), så det har ikke været sådan noget der lå ham på sinde i denne situation.


Herunder samarbejder vi på god vis i køkkenet, en kunst der har krævet nogen overvindelse...her forbereder vi en bryllupsdag, som skal fejres med børnene.
   

Judith og Lars Westergaard

Westergaard © Copyright 2013

Hjem   Foto Galleri   Familie & slægt   Lev livet   Skibe & havne   Links